RADIOTHERAPIE

C.Curie levert dosimetrie-oplossingen en radiotherapie software aan gespecialiseerde ziekenhuizen. Alle apparatuur is CE-gecertificeerd, en voldoet aan alle internationale en nationale normen, waardoor de behandelingen veilig kunnen worden uitgevoerd.

Ons ruim assortiment gaat van detectoren (SRS/SBRT) tot QUASAR fantomen, van dosismeters en elektrometers tot innovatieve oplossingen voor QA/QC van stralingsapparatuur.

Modus Medical Devices Inc. werd opgericht in 2000. Het bedrijf ontwikkelt en produceert kosteneffectieve en innovatieve instrumenten voor kwaliteitsborging (QA) voor radiotherapie en de medische beeldvorming.

De QUASAR fantomen worden gebruikt in meer dan 3000 toonaangevende behandelcentra over de hele wereld.

De vooruitgang in radiotherapie en medische beeldvorming vereist meer geavanceerde QA-technologieën en oplossingen die inspelen op de behoefte van fysici. Modus QA komt tegemoet aan deze behoefte door onder andere een breed scala aan QA-fantomen en -software voor dagelijkse tests aan te bieden.

Modus QA heeft het eerste fantoom en het eerste programmeerbare platform voor het simuleren van ademhalingsbewegingen ontwikkeld en op de markt gebracht.

MRID3D Geometric Distortion Analysis System

GRID3D Image Distortion Analysis System

Respiratory Motion Phantom

Penta-Guide Phantom

Respiratory Motion Platform

Multi-purpose Body Phantom

Sinds 1922 biedt PTW de juiste meet-en testapparatuur voor stralingsdosimetrie en kwaliteitscontrole. Vandaag is PTW een wereldwijde marktleider voor dosimetrie-oplossingen met een uitgebreid portfolio gaande van detectoren tot waterfantomen, van dosismeters en elektrometers tot innovatieve oplossingen voor QA van stralingsapparatuur.

PTW beschikt ook over een van de oudste en grootste geaccrediteerde kalibratielaboratoria op het gebied van ioniserende straling en heeft ‘The Dosimetry School’ opgericht om de kennisuitwisseling op het gebied van klinische dosimetrie te bevorderen.

PTW is wereldwijd actief met tien internationale dochterondernemingen en meer dan 350 werknemers.

Sinds 1 maart 2022 is de PTW vertegenwoordiging toegevoegd aan de PTW Benelux organisatie.

RUBY

The New Modular QA Phantom

VeriQA

Integrated Patient QA

OCTAVIUS 4D

Detector Array for SRS/SBRT QA

Suremark is innovator op gebied van precisie-markering van de huid. Zij bieden lood- en metaalvrije markeringen.
Deze worden geleverd op zelfklevende dragers.

Theramark

Vision Line Series

Suremark

Suremark Wire

MRI Liquimark

Heb je een specifieke vraag omtrent de aankoop van een bepaald product?

Wij helpen jou graag persoonlijk verder.